1713 – Josef Soukup, hostinský
1715 - ???
1825 – Jan Hofman, pololáník a hostinský.
18.. - Jan Pelc
18.. - Josef Kavalec
18.. - pan Pelíšek (rozprodává hostinec a přilehlé pozemky)
18.. - v majetku obce, ten se však obci nevyplácel a tak ho prodala r. 1884
1884 - Jakubu Harákovi
1892 - Josef Braun (prodává všechny pozemky mimo hostince zpět panu Harákovi)
1907 - pan Všianský (v nájmu)
1909 - pan Flidr (v nájmu) (hostinec „U bílého koně“)
1920 - Jan Irovský, hostinský z Trnavy u Třebíče (kupuje hostinec po smrti J. Brauna)
1933 - Josef Rambousek (kupuje hostinec v dražbě společně s bufetem)
1948 - hostinec znárodněn
1990 - vrácen majitelům
Podrobněji v jídelním lístku v Restauraci
Nyní je majitelem hostince pan Karel Krejčí, vnuk Josefa Rambouska.
Telefony
Provozní: 737 954 758
Provozovna: 605 487 441
Učetní: 602 550 788
Jídelní lístek na: www.papatbumbat.cz !!!
Další videa :
Klikni na: "FOTO" v hl. liště
https://vimeo.com/manage/videos
Nabízíme:
- teplá jídla po celý den
- opékání selat
- letní zahrádka
- pořádání oslav, svateb
- točená kvasnicová piva
bezplatné připojení k internetu !!!
- opékání selat
- letní zahrádka
- pořádání oslav, svateb
- točená kvasnicová piva
bezplatné připojení k internetu !!!
Restaurace u Rambousků se stala prvním odběratelem piva z Dalešického pivovaru
Restaurace u Rambousků se stala prvním odběratelem přírodního nepasterizovaného kvasnicového piva z Dalešického pivovaru.
Moderní technologie stáčení zajišťuje vysokou kvalitu točeného piva bez chemické konzervace s vysokým obsahem stopových látek a vitamínů !!!
Pivo je uloženo ve sklepě se stálou teplotou a celé vedení k výčepu je chlazené na 6° C !!! Tím nemohou vznikat z nežádoucí bakterie i když se pivo netočí, proto můžeme točit bez problémů i nepasterovaná piva !!!
Restaurace je rozdělena na dvě části :
Výčep a Restauraci - ceny jsou stejné v obou částech
Moderní technologie stáčení zajišťuje vysokou kvalitu točeného piva bez chemické konzervace s vysokým obsahem stopových látek a vitamínů !!!
Pivo je uloženo ve sklepě se stálou teplotou a celé vedení k výčepu je chlazené na 6° C !!! Tím nemohou vznikat z nežádoucí bakterie i když se pivo netočí, proto můžeme točit bez problémů i nepasterovaná piva !!!
Restaurace je rozdělena na dvě části :
Výčep a Restauraci - ceny jsou stejné v obou částech